TEC-IT Barcode Studio

TEC-IT Barcode Studio

Barcode Studio helpt u bij het maken van uw eigen streepjescodes in perfecte kwaliteit!
Gebruikerswaardering
3.3  (12 stemmen)
Jouw stem
Score
1.5
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 2 onderscheidingen
Barcode Studio helpt u bij het maken van uw eigen streepjescodes in perfecte kwaliteit!
Met Barcode Studio u snel maken van hoge kwaliteit barcode beelden voor pre-press-eisen en desktop publishing programma ' s binnen enkele minuten. Barcode Studio is een slim programma dat werkt op zijn eigen, zonder extra software en geen programmering vaardigheden zijn vereist!
Barcode Studio helpt u bij het maken van uw eigen streepjescodes in perfecte kwaliteit!
Belangrijkste kenmerken:
- Barcodes als Bitmap of Vector Graphic
The nodig barcodes worden gemaakt en parameters direct op het scherm, geen speciale kennis nodig is. De uitgang van de bar-codes vindt plaats rechtstreeks op de printer, zoals een foto (BMP, GIF, JPG, TIF, PNG), zoals vector graphics (EPS, PDF, PostScript®) of naar het klembord.
- Gebruik de gegenereerde barcodes voor uw doeleinden onmiddellijk:
Voeg de barcode grafische beeldbewerking programma ' s, databases, formulieren of het uitvoeren van willekeurige documenten.
- Guaranteed Barcode Quality
With de build-in de kwaliteit van de preview-functie van Barcode Studio u perfecte barcode beelden. De verwachte bar code kwaliteit is berekend in real-time door het aangeven van de afdrukken tolerantie met betrekking tot de output resolutie (DPI). Zo kunt u in aanmerking komen van de barcode tijdens het ontwerp en voorkomen onleesbaar barcodes.
- Command Line Support, Batch Barcode Creation
For de generatie van barcode-serie Barcode Studio biedt een waaier van mogelijkheden:
U kunt het genereren van serienummers automatisch of importeren van de barcode gegevens uit externe bestanden (TXT, CSV). Bovendien, Barcode Studio biedt een volledige command line interface die het mogelijk maakt batch operatie (stille modus) en integratie in applicaties van derde partijen (zoals Oracle Reports).
- Preconfigured Templates
Barcode Studio bevat klaar-om-te-gebruik barcode sjablonen voor EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E en Deutsche Post Premiumadress Data Matrix. Alle bar-code-instellingen zijn vooraf geconfigureerd om te voldoen aan precies de specificatie.
- Voor alle Operating Systems
Info vernieuwd op: