TEC-IT Barcode Studio

TEC-IT Barcode Studio

Barcode Studio segít, hogy saját vonalkód, tökéletes minőség!
Értékelés
3.3  (12 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
1.5
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 2 díjat kapott
Barcode Studio segít, hogy saját vonalkód, tökéletes minőség!
A Barcode Studio, hogy gyorsan hozzon létre kiváló minőségű vonalkód képek nyomdai követelményeknek, valamint asztali kiadványszerkesztő alkalmazás számára percen belül. Barcode Studio egy okos eszköz, ami működik magától, nincs szükség további szoftver nem programozási ismeretek szükségesek!
Barcode Studio segít, hogy saját vonalkód, tökéletes minőség!
Fő jellemzők:
- Barcodes, mint a Bitmap, vagy Vector Graphic
The szükséges vonalkódok jönnek létre, valamint a kódokat közvetlenül a képernyőn, nem speciális tudás szükséges. A kimenet vonalkód kerül sor, közvetlenül a nyomtató, mint egy kép (BMP, GIF, JPG, TIF, PNG), mint a vektoros grafika (EPS, PDF, PostScript®), vagy a vágólapra.
- A generált vonalkódok a célra azonnal:
Hozzáadás a vonalkód grafikai képszerkesztő programok, adatbázisok, formák, vagy tetszőleges dokumentumok.
- Guaranteed Barcode Quality
With a beépített minőségi előnézet funkció Barcode Studio létre tökéletes vonalkód képeket. A várható vonalkód minőség számított valós időben jelzi a nyomtatási tolerancia tekintetében a kimeneti felbontás (DPI). Így a jogosult a vonalkód alatt design elkerülni olvashatatlan vonalkód.
- Command Line Support, Batch Barcode Creation
For a generációs vonalkód sorozat Barcode Studio széles választékát kínálja a lehetőségeket:
Lehet generálni sorozatszám automatikusan vagy behozatali a vonalkód adatokat a külső fájlokat (TXT, CSV). Sőt, Barcode Studio kínál egy teljes funkcionalitású parancssoros felület, amely lehetővé teszi kötegelt üzemmód (néma üzemmód), integráció, harmadik féltől származó alkalmazások (mint Oracle Reports).
- Preconfigured Templates
Barcode Studio tartalmaz, használatra kész, vonalkód sablonok EAN-13, EAN-8, UPC-EGY, UPC-E, Deutsche Post Premiumadress Data Matrix. Minden vonalkód beállítások vannak beállítva, hogy megfelelnek az előírásoknak.
- Minden Operating Systems
Információ frissítve: