TEC-IT Barcode Studio

TEC-IT Barcode Studio

Barcode Studio avulla voit luoda omia viivakoodeja täydellinen laatu!
Käyttäjän arviointi
3.3  (12 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
1.5
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 2 palkintoa
Barcode Studio avulla voit luoda omia viivakoodeja täydellinen laatu!
Kanssa Barcode Studio voit nopeasti luoda laadukkaita viivakoodi kuvia pre-press vaatimukset ja desktop publishing-sovelluksia muutamassa minuutissa. Barcode Studio on erinomainen työkalu, joka toimii omasta, ei lisäohjelmia ja ei ohjelmointia taitoja tarvitaan!
Barcode Studio avulla voit luoda omia viivakoodeja täydellinen laatu!
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Barcodes kuten Bittikartta tai Vector Graphic
The tarvittavat viivakoodit luodaan ja parametroituja suoraan ruudulla, ei erityisten osaaminen on tarpeen. Lähtö viivakoodit tapahtuu suoraan tulostimeen, kuten kuva (BMP, GIF, JPG, TIF, PNG), vektorigrafiikan (EPS, PDF, PostScript®) tai leikepöydälle.
- Käytä syntyy viivakoodeja teidän tarkoituksiin välittömästi:
Lisää viivakoodi grafiikka kuvankäsittely-ohjelmat, tietokannat, lomakkeet tai mielivaltainen asiakirjoja.
- Guaranteed Barcode Quality
With rakentaa-laatu esikatselu ominaisuus Barcode Studio voit luoda täydellinen viivakoodi kuvia. Odotettavissa viivakoodi laatu lasketaan reaaliajassa osoittamalla tulostus suvaitsevaisuuden suhteen lähtö resoluutio (DPI). Näin voit saada viivakoodi aikana suunnittelu ja välttää lukea viivakoodeja.
- Command Line Support, Batch Barcode Creation
For sukupolven viivakoodi-sarjan Barcode Studio tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia:
Voit luoda serial numerot automaattisesti tai tuoda viivakoodi tietoja ulkoiset tiedostot (TXT, CSV). Lisäksi Barcode Studio tarjoaa täysin varustellun command line interface, joka mahdollistaa erän käyttö (hiljainen tila) - ja integrointi kolmannen osapuolen sovelluksia (kuten Oracle Reports).
- Preconfigured Templates
Barcode Studio sisältää ready-to-use viivakoodi malleja EAN-13, EAN-8, UPC -, UPC-E ja Deutsche Post Premiumadress Data Matrix. Kaikki viivakoodi asetukset on määritetty vastaamaan täsmälleen spesifikaation.
- Kaikki Operating Systems
Tiedot päivitetty: