TEC-IT Barcode Studio

TEC-IT Barcode Studio

Barcode Studio vă ajută să creați propriile coduri de bare în calitate perfectă!
Evaluare utilizator
3.3  (12 voturi)
Votul dvs.
Scor
1.5
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 2 premii
Barcode Studio vă ajută să creați propriile coduri de bare în calitate perfectă!
Cu Barcode Studio să creați rapid de înaltă calitate de cod de bare imagini pentru pre-press cerințele și desktop publishing aplicații în câteva minute. Barcode Studio este un instrument inteligent care opereaza pe cont propriu, fără nici un software suplimentar și nu sunt necesare cunostinte de programare!
Barcode Studio vă ajută să creați propriile coduri de bare în calitate perfectă!
Caracteristici principale:
- Barcodes ca Bitmap sau Vector Graphic
The necesare coduri de bare sunt create și parametrizate direct pe ecran, fără cunoștințe speciale este necesar. Producția de coduri de bare are loc direct pe imprimantă, ca o imagine (BMP, GIF, JPG, TIF, PNG), ca vector graphics (EPS, PDF, PostScript®) sau la clipboard.
- Utilizați coduri de bare generate pentru scopuri imediat:
Adaugă coduri de bare grafice pentru editare de imagini, programe, baze de date, formulare sau arbitrare documente.
- Guaranteed Barcode Quality
With build-in calitate de caracteristică de previzualizare de Barcode Studio tine de a crea imagini de coduri de bare. Așteptat cod de bare de calitate este calculată în timp real prin indicarea imprimare de toleranță cu privire la rezoluția de ieșire (DPI). Astfel, te poți califica codul de bare in timpul proiectarii si evita imposibil de citit coduri de bare.
- Command Line Support, Batch Barcode Creation
For generarea de coduri de bare de serie Barcode Studio oferă o gamă largă de posibilități:
Puteți genera automat numere de serie sau de import de date de coduri de bare din fișiere externe (TXT, CSV). Mai mult decât atât, Barcode Studio oferă un full-featured interfață linie de comandă care permite operarea lot (modul silențios) și integrarea în aplicații terțe părți (cum ar fi Oracle Reports).
- Preconfigured Templates
Barcode Studio conține gata de utilizat de coduri de bare de template-uri pentru EAN-13, EAN-8, UPC-O, UPC-E și Deutsche Post Premiumadress Data Matrix. Toate cod de bare setările sunt preconfigurate pentru a satisface exact caietul de sarcini.
- Pentru toate Operating Systems
Informații actualizate în data de: