TEC-IT Barcode Studio

TEC-IT Barcode Studio

Barcode Studio ще ви помогне да създадете свой собствен баркод в отлично качество!
Оценка
3.3  (12 гласа)
Вашият глас
Резултат
1.5
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 2 награди
Barcode Studio ще ви помогне да създадете свой собствен баркод в отлично качество!
С Barcode Studio могат бързо да създават висококачествени изображения на баркод за пре-прес изисквания и предпечатна приложения в рамките на няколко минути. Barcode Studio това е един интелигентен инструмент, който работи самостоятелно, без да се изисква допълнителен софтуер и без умения за програмиране!
Barcode Studio ще ви помогне да създадете свой собствен баркод в отлично качество!
Основни характеристики:
- Barcodes като bitmap или Vector Graphic
The необходими бар кодове са създадени параметризуеми директно върху екрана, без необходимостта от специални знания. Заключение баркод се извършва директно към принтера, като тази на снимката (BMP, GIF, JPG, TIF, PNG), като векторна графика (EPS, PDF, PostScript®) или в клипборда.
- Използване на създадени баркодовете за Вашите цели наведнъж:
Добавяне на баркод графика за програми за редактиране на изображения, бази данни, форми и произволни документи.
- Guaranteed Barcode Quality
With вградена функция за предварителен преглед на качеството на Barcode Studio можете да създадете перфектната изображението на баркод. Желаното качество на баркод се изчислява в реално време с възможни отклонения при печат и резолюция на печат (DPI). По този начин Можете да получите на баркод докато се развиват и да се избегне нечетлив баркод.
- Command Line Support, Batch Barcode Creation
For поколение на серия баркод Barcode Studio предлага редица възможности за:
Можете да генерират серийните номера автоматично или импортиране на данни за бар код от външни файлове (TXT, CSV). Освен това, Barcode Studio предлага напълно функционален интерфейс за команден ред, който ви позволява да изпълнявате сериен операция (безшумен режим) и интеграция на приложения от трети страни (като Oracle Reports).
- Preconfigured Templates
Barcode Studio съдържа готови за употреба шаблони четци за EAN-13, EAN-8, UPC-а UPC-те И Deutsche Post Premiumadress Data Matrix. Всички параметри на баркод са сконфигурированны спецификация.
- За всички Operating Systems
Информацията е актуализирана на: